Gulasz z fasoli cannellini i kiełbasą

Gulasz z fasoli cannellini i kiełbasą
Gulasz z fasoli i kiełbasy Cannellini może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Za 2,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 39% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 499 kalorii , 29 g białka i 22 g tłuszczu . Ten przepis służy 4 osobom. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Mieszanka bulionu z kurczaka, pomidorów z puszki, jarmużu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealna na jesień . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 86% wyniku , co jest niesamowitym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Gulasz z fasoli Cannellini , Gulasz z fasoli Cannellini i Gulasz z fasoli Cannellini i Escarole .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ruszt piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj patelnię grillową sprayem do gotowania na oleju roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
3
W holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Szałwia Lub 1/2 łyżeczki Suszonej SzałwiiPosiekana świeża Szałwia Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Szałwii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszone Oregano, Plus Więcej Do PosypaniaSuszone Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać koper włoski, cebulę, 1 łyżeczkę soli i płatki czerwonej papryki. Gotuj, ciągle mieszając, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Poblano Chile, Pieczone, Obrane I Pokrojone W KostkęPoblano Chile, Pieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Ostry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 CalaOstry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 Cala
1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni
5
Dodać pomidory (plus soki), fasolę, jarmuż i bulion. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryj patelnię szczelną pokrywką i włóż do piekarnika. Gotuj, aż warzywa będą miękkie, a jarmuż zwiędnie, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poblano Chile, Pieczone, Obrane I Pokrojone W KostkęPoblano Chile, Pieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
Pokruszone Płatki Czerwonej Papryki I Dodatkowo Do DekoracjiPokruszone Płatki Czerwonej Papryki I Dodatkowo Do Dekoracji
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego
6
Podczas gotowania gulaszu umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
7
Dodaj kiełbaski i grilluj, obracając od czasu do czasu, aż będą ugotowane, około 20 minut. Ostudzić i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
8
Wyjmij patelnię z piekarnika i dodaj ugotowane plasterki kiełbasy. Doprawiamy pozostałą 1/2 łyżeczką soli. Rozłóż gulasz do misek i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Litr (około Gęstej śmietanyLitr (około Gęstej śmietany
1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz bardzo dobrze komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Winnica Anakota Helena Dakota Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Winnica Anakota Helena Dakota Cabernet Sauvignon
Winnica Anakota Helena Dakota Cabernet Sauvignon
Helena Dakota Cabernet Sauvignon 2006 to wino o głębokiej, ciemnoczerwonej barwie. W nosie nuty wanilii i dębu. Na podniebieniu eksplozja czerwonych owoców i mineralności wsparta bardzo okrągłą strukturą. Garbniki są dojrzałe i mają długi finisz z nutami blond tytoniu. Wino to można zlać i delektować się nim już teraz lub umieścić je w piwnicy. Przed 2011 rokiem zdekantuj dla pełnej przyjemności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn