Gulasz z dorsza i Małży Avgolemono

Gulasz z dorsza i Małży Avgolemono
Gulasz z dorsza i Małży Avgolemono może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 39g białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, zapas i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Aginares Avgolemono (karczochy w Avgolemono), Zupa Z Małży / Gulasz, oraz Gulasz Z Kukurydzy, Boczku I Małży dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz bulion, cebulę, marchew i koperek. Doprowadzić do wrzenia i gotować, częściowo przykryte, na umiarkowanie małym ogniu przez 5 minut. Wymieszać z ryżem i kontynuować gotowanie, częściowo pokryte, aż ryż jest po prostu zrobić, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
BulionBulion
CebulaCebula
KoperKoper
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odrzuć wszelkie małże, które są złamane lub nie zaciskają się po naciśnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
3
Włożyć małże i wodę do średniego rondla. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować, potrząsając garnek od czasu do czasu, Tylko do otwarcia małże, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
4
Wyjmij otwarte małże i kontynuuj gotowanie, odkrywając rondel w razie potrzeby, aby usunąć małże, gdy tylko otworzą się skorupy. Wyrzucić wszystkie, które nie otwierają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MałżeMałże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ostrożnie wlać płyn do gotowania małży do mieszanki ryżu, pozostawiając wszelkie ziarna na dnie rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać rybę, groszek, sól, i pieprz; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. W razie potrzeby dodaj więcej bulionu z kurczaka, aby po prostu przykryć rybę. Dusić, odkryte, aż ryba jest po prostu zrobić, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
PieprzPieprz
RybyRyby
GrochGroch
SólSól
7
W średniej misce ze stali nierdzewnej ubijamy jajka i sok z cytryny do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Większość gorącego płynu z gulaszu rybnego wlać cienkim strumieniem do mieszaniny jaj, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz RybnyGulasz Rybny
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Do rondla wlać mieszankę jajeczną, delikatnie mieszając, aby nie rozbić ryby. Delikatnie wymieszaj małże w skorupkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MałżeMałże
RybyRyby
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Rekomendacja wina: agresywny, trawiasty smak i pikantna kwasowość w większości Sauvignon blancs będą dobrze współpracować z asertywnym koperkiem. Dobrym wyborem jest wino Sancerre lub inne wino na bazie sauvignon-blanc z innej części Doliny Loary we Francji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SancerreSancerre
KoperKoper
WinoWino

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn