Gulasz Węgierski

Gulasz Węgierski
Przepis węgierski gulasz może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka bulionu wołowego, beztłuszczowa, domowa papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Węgierski, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski.

Instrukcje

1
Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Pokroić mięso w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
MięsoMięso
3
Umieść 12-do 13-calową patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać wołowinę i smażyć, aż mięso będzie lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać grzyby do patelni i mieszać często aż rumiane, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
7
Dodaj cebulę na patelnię i mieszać, aż lekko rumiane, o 2 protokół. Zmniejsz ogień do średniej i wymieszaj paprykę z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Tymczasem gotować makaron w około 3 kwarty wrzącej wody, aż ledwo miękkie do gryzienia, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
9
Odcedzić i ułożyć na dużym talerzu; ogrzać.
10
Wymieszać bulion i skrobię kukurydzianą; dodać do mieszaniny cebuli i mieszać tylko do zagotowania mieszaniny, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
CebulaCebula
11
Powrót wołowinę i grzyby na patelnię i mieszać aż gorące, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać śmietanę i mieszać tylko do gorąca, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
13
Łyżka mieszanki mięsa nad gorącym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
MięsoMięso
14
Posypać posiekaną natką pietruszki i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn