Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina

Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina
Gulasz wołowy z czerwonego wina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 26 minut. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, liść laurowy, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina, Gulasz wołowy z czerwonym winem, oraz Gulasz Wołowy W Czerwonym Winie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę na 2-do 2 1/2-calowe kawałki; pat ręcznikami papierowymi, aby wchłonąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Połącz 3 Łyżki. mąka, 1 łyżeczka. sól, papryka, i pieprz w misce; wrzucić wołowinę z mieszaniny mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Gotować wołowinę, partiami, w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 6 minut lub do brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Wyjąć wołowinę z holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj czerwone wino, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika. Powrót wołowiny do holenderskiego pieca; dodać bulion, tymianek, liść laurowy, i 1/2 łyżeczki. sól. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Czerwone WinoCzerwone Wino
BulionBulion
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
W międzyczasie obrać rzep i pokroić w 1-calową kostkę. Połowę grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RzepaRzepa
7
Dodaj rzep, grzyby i marchew do gulaszu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 do 1 1/2 godziny lub aż mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
RzepaRzepa
MięsoMięso
GulaszGulasz
8
Ubijamy razem pozostałą 1 łyżkę. mąki i 1/4 łyżeczki. sól do wymieszania; ubić 1/2 szklanki gorącego bulionu na mieszaninę mąki, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Mieszankę mąki ubić na gulasz, aż będzie gładka. Gotować, często mieszając, 20 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
* Bulion wołowy można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn