Gulasz wieprzowy pomarańczowo-żurawinowy wymaga ok. 2 godziny i 6 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz zieloną cebulę, sól koszerna, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Pomarańczowo-Żurawinowy, Gulasz z wieprzowiny i ciecierzycy z pomarańczą i kminkiem, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowo-Żurawinowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Obierz i przekrój pomarańczę na misce; wyciśnij membrany, aby wyodrębnić sok. Odłóżcie sekcje na bok; rezerwujcie sok.