Gulasz Warzywny Wołowy

Gulasz Warzywny Wołowy
Gulasz warzywny wołowy wymaga około 3 godziny od początku do końca. To danie główne ma 188 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 16 i kosztuje $1.1 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, pieprzu, cząbru i sosu pieprzowego. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 88%. Gulasz wołowo-warzywny, Gulasz wołowo-warzywny, oraz Gulasz wołowo-warzywny są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku wymieszaj wołowinę, cebulę, czosnek, 1/2 szklanki wody, bulion i wystarczającą ilość bulionu do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj warzywa, przyprawy i pozostały bulion. Dusić 30-45 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
3
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; stopniowo dodawać do gotującej się mieszanki. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz warzywny. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Fuentesecan Organic Bobal-Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon
Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon
Głęboki wiśniowo-czerwony kolor z kardynalnymi czerwonymi błyskami. Intensywny owocowy charakter i długotrwałe aromaty czarnych owoców i czerwonych porzeczek. Przyjemny, pełny i owocowy na podniebieniu ze świeżością, żywymi taninami i pikantnym uczuciem, które jest obecne przez cały czas.Mieszanka: 60% Bobal, 40% Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia51
Magazyn