Guinness Stout Brownies
Przepis Guinness Stout Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten deser ma 151 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Guinness Stout Brownies II, Czekoladowe brownies Guinness stout, oraz Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia 9 x 13-calowy pieczenia z folią nonstick (Reynolds uwolnienie) w średniej misce, ubić razem mąkę, kakao w proszku, i sól, aż równomiernie połączone.Odstawić.Roztopić masło, słodko-gorzką czekoladę i białe frytki w podwójnym kotle na bardzo małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia.
Zdjąć z ognia. Alternatywnie, można to zrobić w kuchence mikrofalowej, mikrofal na wysoki i mieszając co 30 seconds.In duża miska do mieszania, ubić jajka i cukier na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Dodaj roztopioną mieszaninę czekolady, ubijając aż do połączenia.Ubić zarezerwowaną mieszaninę mąki do roztopionej mieszaniny czekolady.
Ubijamy piwo Guinness stout. Ciasto będzie wydawać się trochę cienkie. Kropla półsłodkie czekoladowe chipsy równomiernie na wierzchu ciasta (niektóre będą tonąć w).
Wlać do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec 25 do 30 minut na centralnym stojaku w piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie prawie czysta.
Niech ciasteczka ostygną, odkryte, do temperatury pokojowej. Przed podaniem polać cukrem cukierniczym.