Guinness ® Peklowana Wołowina
Guinness ® peklowana wołowina może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jeśli masz brązowy cukier, brązowy cukier, butelkę irlandzkiego piwa stout i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina Z Guinnessem, Gulasz Z Peklowanej Wołowiny Guinness, oraz Guinness peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Opłucz wołowinę całkowicie i osusz.
Umieść mostek na stojaku w patelni do pieczenia lub piekarniku holenderskim. Rub brązowy cukier na peklowanej wołowiny płaszcz całej wołowiny, w tym na dole.
Wlać butelkę piwa stout wokół, i delikatnie na wołowinę zwilżyć cukier.
Przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec przez 2 1/2 godziny. Odstawić na 5 minut przed krojeniem.