Guinness Gingerbread

Guinness Gingerbread
Guinness piernik wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Na 55 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 477 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz złoty syrop, plus 2 łyżki brązowego cukru, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Spróbuj Guinness Gingerbread, Guinness Gingerbread, oraz Ciasto Piernikowe Guinness Stout dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż patelnię z folią aluminiową i nasmaruj ją lub nasmaruj tacę foliową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelnię włożyć masło, syrop, ciemnobrązowy cukier, imbir, cynamon i zmielone goździki i delikatnie rozpuścić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemnobrązowy CukierCiemnobrązowy Cukier
Goździki MieloneGoździki Mielone
CynamonCynamon
MasłoMasło
ImbirImbir
StoutStout
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć ogień i ubić mąkę i sodę oczyszczoną. Musisz być cierpliwy i dokładnie trzepać, aby pozbyć się grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Śmietanę i jajka ubić do miarki, a następnie ubić do masy piernikowej, ubijając ponownie, aby uzyskać gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlej to do ciasta / patelni foliowej i piecz przez około 45 minut; gdy będzie gotowe, będzie lśniąco podniesione w centrum, a od patelni po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Niech piernik ostygnie przed pokrojeniem w plasterki lub kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn