Guinness Gingerbread
Guinness piernik wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Na 55 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 477 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz złoty syrop, plus 2 łyżki brązowego cukru, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Spróbuj Guinness Gingerbread, Guinness Gingerbread, oraz Ciasto Piernikowe Guinness Stout dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż patelnię z folią aluminiową i nasmaruj ją lub nasmaruj tacę foliową.
Na patelnię włożyć masło, syrop, ciemnobrązowy cukier, imbir, cynamon i zmielone goździki i delikatnie rozpuścić na małym ogniu.
Zdjąć ogień i ubić mąkę i sodę oczyszczoną. Musisz być cierpliwy i dokładnie trzepać, aby pozbyć się grudek.
Śmietanę i jajka ubić do miarki, a następnie ubić do masy piernikowej, ubijając ponownie, aby uzyskać gładkie ciasto.
Wlej to do ciasta / patelni foliowej i piecz przez około 45 minut; gdy będzie gotowe, będzie lśniąco podniesione w centrum, a od patelni po bokach.
Niech piernik ostygnie przed pokrojeniem w plasterki lub kwadraty.