Guinness Gingerbread

Guinness Gingerbread
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Guinness Gingerbread. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 191 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jeśli masz ciasto patelni, plus 2 łyżki brązowego cukru, stout, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Guinness Gingerbread, Ciasto Piernikowe Guinness Stout, oraz Wegańskie Piernikowe Ciasteczka Z Guinnessem Stoutem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż patelnię z folią aluminiową i nasmaruj ją lub nasmaruj tacę foliową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na patelnię włożyć masło, syrop, ciemnobrązowy cukier, imbir, cynamon i zmielone goździki i delikatnie rozpuścić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Goździki MieloneGoździki Mielone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
StoutStout
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć ogień i ubić mąkę i sodę oczyszczoną. Musisz być cierpliwy i dokładnie trzepać, aby pozbyć się grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Śmietanę i jajka ubić do miarki, a następnie ubić do masy piernikowej, ubijając ponownie, aby uzyskać gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlej to do ciasta / patelni foliowej i piecz przez około 45 minut; gdy będzie gotowe, będzie lśniąco podniesione w centrum, a od patelni po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Niech piernik ostygnie przed pokrojeniem w plasterki lub kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn