Guava Empanadas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj Guavan Empanadas. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka twarogu, sok z limonki, opakowania empanada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Guavan Empanadas, Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava, oraz Pastelillos Z Guawy (Guava Pastelillos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Serek śmietankowy, jajko, cukier, skórkę z limonki i sok z limonki utrzeć w maszynce, aż będzie gładki.
Umieść 1 łyżkę pasty z guawy na środku każdego opakowania empanada,a następnie polej 1 łyżką mieszanki twarogu. Złożyć ciasto na nadzienie i docisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Ogrzać około 11/2 cale oleju roślinnego w szerokim rondlu, aż termometr głęboko smażyć rejestry 350 stopni F. pracy w partiach, smażyć empanadas aż złoty kolor, 2 do 3 minut na stronie. (Przywróć olej do 350 stopni F między partiami.)
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Pył z cukrem cukierniczym.