Guacamole

Guacamole
Guacamole jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 1. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, czosnek, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn