Grzyby Marynowane

Grzyby Marynowane
Marynowane grzyby mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 119 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka bulionu wołowego, woda, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grzyby Marynowane, Grzyby Marynowane, oraz Grzyby Marynowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce rozpuścić kostki bulionowe z kurczaka i wołowiny we wrzącej wodzie; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa WołowaKostka Bulionowa Wołowa
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj czerwone wino, koperek, sos Worcestershire, i czosnek w proszku; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Czerwone WinoCzerwone Wino
KoperKoper
3
Ułóż grzyby na dnie wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Wlać mieszankę bulionu na grzyby; top z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
BulionBulion
5
Gotować na niskim poziomie przez 12 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn