Grzyby Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grzybów Bezowych. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, białka jaj, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Grzyby Bezowe, Grzyby Bezowe, oraz Mrożone ciasto owocowe z grzybami Bezowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93° i ułóż stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Białka i śmietanę tatarską umieścić w czystej, suchej misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać na średnich obrotach, aż uformują się miękkie szczyty.Zwiększ prędkość do wysokiej, stopniowo dodawaj 1/2 szklanki cukru o łyżce stołowej na raz i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty.
Wyjąć miskę z miksera. Za pomocą gumowej szpatułki złóż pozostałe 1/4 szklanki cukru.
Przenieś bezę do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala.Rura łodygi i czapki grzybów: Rura połowę bezy w spiczaste "pocałunki" o 1 cal wysokości, aby łodygi na jednej z przygotowanych blach do pieczenia. (Nie martw się, jeśli końcówki zginają się lub zwisają.) Rury pozostałą bezę do kopuł, aby czapki grzybowe na drugiej blasze do pieczenia (upewnij się, że masz taką samą liczbę łodyg i czapek).
Umieść proszek kakaowy w sitku o drobnych oczkach i lekko odkurz go na łodygach i czapkach. Wachlarzuj lub energicznie dmuchaj na proszek kakaowy, aby go rozmyć i nadać grzybom realistyczny wygląd.
Umieść obie blachy do pieczenia w piekarniku i piec, aż bezy są ostre i całkowicie suche, obracając arkusze od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie, o 2 godziny.
Wymieszaj 3 łyżki mąki kasztanowej z 1/4 szklanki cukru, który jest składany na końcu.