Grzyby Bezowe

Grzyby Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grzybów Bezowych. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, białka jaj, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Grzyby Bezowe, Grzyby Bezowe, oraz Mrożone ciasto owocowe z grzybami Bezowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93° i ułóż stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Białka i śmietanę tatarską umieścić w czystej, suchej misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać na średnich obrotach, aż uformują się miękkie szczyty.Zwiększ prędkość do wysokiej, stopniowo dodawaj 1/2 szklanki cukru o łyżce stołowej na raz i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjąć miskę z miksera. Za pomocą gumowej szpatułki złóż pozostałe 1/4 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieś bezę do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala.Rura łodygi i czapki grzybów: Rura połowę bezy w spiczaste "pocałunki" o 1 cal wysokości, aby łodygi na jednej z przygotowanych blach do pieczenia. (Nie martw się, jeśli końcówki zginają się lub zwisają.) Rury pozostałą bezę do kopuł, aby czapki grzybowe na drugiej blasze do pieczenia (upewnij się, że masz taką samą liczbę łodyg i czapek).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
5
Umieść proszek kakaowy w sitku o drobnych oczkach i lekko odkurz go na łodygach i czapkach. Wachlarzuj lub energicznie dmuchaj na proszek kakaowy, aby go rozmyć i nadać grzybom realistyczny wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
6
Umieść obie blachy do pieczenia w piekarniku i piec, aż bezy są ostre i całkowicie suche, obracając arkusze od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie, o 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszaj 3 łyżki mąki kasztanowej z 1/4 szklanki cukru, który jest składany na końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KasztanowaMąka Kasztanowa
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn