Grzybowa Zupa Jęczmienna

Grzybowa Zupa Jęczmienna
Grzybowa zupa jęczmienna to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pastę pomidorową, udekoruj: pietruszkę płaską, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło tę zupę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grzybowa Zupa Jęczmienna, Grzybowa Zupa Jęczmienna, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna.

Instrukcje

1
Jęczmień dusić w 3 1/2 szklanki wody w 5-do 6-quart ciężkich garnek, odkryte, aż prawie miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Podczas gotowania jęczmienia moczyć porcini w 1/2 szklanki wody w małej misce, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Odcedzić na sitku wyłożonym zwilżonym ręcznikiem papierowym ustawionym nad miską, zastrzegając płyn. Opłucz porcini, aby usunąć ziarno, a następnie grubo posiekaj. Pokrojony por umyć w misce z wodą, następnie wyjąć z wody i osuszyć na sicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Rozgrzać olej w oczyszczonym garnku na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć cebulę i seler, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj marchew, shiitakes, por i borowiki i sauté, często mieszając, aż płynne grzyby wydzielają odparuje i grzyby są złote, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
MarchewMarchew
PorPor
7
Wymieszaj pastę pomidorową, Sherry, bulion wołowy, płyn do namaczania grzybów, jęczmień, sól, pieprz i pozostałe 3 szklanki wody i zagotuj. Zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i jęczmień są miękkie, 10 do 15 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
JęczmieńJęczmień
PieprzPieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
WodaWoda
SólSól
1
* Zupa może być wykonana 3 dni wcześniej. Chłodne, odkryte, potem chłodne, przykryte. Podgrzać zupę i w razie potrzeby rozcieńczyć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ZupaZupa
2
Każda porcja zawiera około 71 kalorii i 2 gram tłuszczu.
3
Gourmet
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn