Grzany Cydr Żurawinowy

Grzany Cydr Żurawinowy
Przepis grzany Cydr żurawinowy może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako napój. Jeśli masz jabłecznik, pieprz, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grzany Cydr Żurawinowy, Żurawinowy Cytrusowy Grzany Cydr, oraz Grzany Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 4 składniki na 5-calowy kwadratowy kawałek gazę; związać sznurkiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
Przynieś cydr i napój sok do wrzenia z woreczkiem przypraw w holenderskim piekarniku. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Wyjąć i wyrzucić torebkę przypraw przed podaniem.
4
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn