Grzanki Z Dzikich Grzybów
Grzanki z dzikich grzybów wymagają ok. 31 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz tosty melba, grzyby, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rustykalne tosty Brie z grzybami, żurawiną i szalotką, Grzanki grzybowe z Rocchettą, oraz Grzanki z kapusty i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; saute 1 minutę.
Dodaj wszystkie grzyby, czosnek i tymianek; smażyć, aż zacznie brązowieć, o 6 minut lub aż płyn odparuje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze śmietaną i serami. Doprawić solą i pieprzem.
Top każdy tost z około 1 łyżka polewa grzybowa.
Ułożyć tosty na blachach do pieczenia. Praca w partiach, dusić, aż ser topi się i zaczyna brązowieć, uważnie obserwując, aby zapobiec spalaniu, o 2 protokół.
Przełożyć na półmisek i podawać na ciepło.