Gruszka i pecorino Ravioli z sosem maślanym szałwiowym

Gruszka i pecorino Ravioli z sosem maślanym szałwiowym
Gruszka i pecorino Ravioli z sosem maślanym z szałwii może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 708 kalorii, 25g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, gruszki, wonton owijki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ravioli Z Gruszką I Pecorino Z Orzechami Włoskimi, Ravioli Z Dyni Z Sosem Szałwiowym Z Rumianym Masłem, oraz Delicata Squash Ravioli z sosem maślanym szałwiowym.

Instrukcje

1
Umieścić gruszki w dużej misce. Jeśli jest za dużo płynu, odcedzić przez drobny sitko.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać z pecorino, mascarpone i żółtkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
żółtko Jajażółtko Jaja
PecorinoPecorino
3
Umieść 1 owijkę wonton na powierzchni roboczej.
4
Umieścić 1 do 1 1/2 mieszanki łyżeczek w środku opakowania.
5
Szczotkuj krawędzie wodą i złóż owijkę. Naciśnij mocno, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Napełnij 4-quart rondel dwie trzecie pełne wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać sól; podgrzać do wrzenia. Delikatnie wsuń 5 ravioli. Gotować 3 do 4 protokół lub do czasu zakończenia. Powtarzaj, aż wszystkie ravioli jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
SólSól
8
W 8-do 10-calowej patelni, masło ciepła i szałwii na średnim ogniu, aż masło jest złoty kolor, zmniejszenie ciepła, jeśli jest to konieczne, aby utrzymać masło przed spalaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Usuń szałwię, polej masłem ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MasłoMasło
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
10
Posypać dodatkowym serem według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casan Emma Chianti Classico z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn