Gruszka i czerwone wino polane filet z kangura (lub wołowina) z Makadami

Gruszka i czerwone wino polane filet z kangura (lub wołowina) z Makadami
Gruszka i czerwone wino polane filet z kangura (lub wołowina) z Makadami jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 33g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać filety z kangura schabowego, wino, pieczone macadamias i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać makadamias można śledzić to danie główne z Ciasteczka z białej czekolady i orzechów makadamia jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Filet Z Kangura, Grzyb-wino filet rybny En Papillote, oraz Pieczony Filet Z Łososia Lakierowany Na Czerwono dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn