Grube, Żujące Ciasteczka Czekoladowe

Grube, Żujące Ciasteczka Czekoladowe
Grube, żujące ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 40. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, sól, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Najlepsze W Historii Grube I Do Żucia Ciasteczka Czekoladowe, Grube i żujące ciasteczka czekoladowe, oraz Grube i żujące ciasteczka czekoladowe.

Instrukcje

1
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, beat masło i brązowy cukier, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajkach i wanilii, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W innej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze włączone. Wymieszać w czekoladzie chipsy i pekan, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Upuść ciasto w 2-łyżka stołowa (1/8-cup) porcje, 2 cale od siebie, na maśle 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w piekarniku 400, aż ciasteczka są lekko rumiane i nie są już mokre w środku (złamać jeden otwarty, aby sprawdzić), 6 do 8 minut; jeśli pieczenie więcej niż jedną patelnię na raz, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Jeśli gorące ciasteczka zaczną pękać, wsuń cienką szpatułkę pod nimi, aby zwolnić; odstawić na patelni, aby ujędrnić, 2 do 5 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Uwaga: przechowuj te pliki cookie hermetycznie do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn