Grube Batoniki Z Dżemem Czekoladowym
Grube batony z dżemem czekoladowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka plantatorów pekan, proszek do pieczenia calumet, dżem malinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batoniki czekoladowo-orzechowe, Chunky Dark Chocolate Bars, oraz Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier i proszek do pieczenia.
Pokrój na maśle blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Dodać owies, kokos i orzechy; dobrze wymieszać.
Naciśnij połowę mieszaniny okruchów na dnie 13x9-calowej patelni spryskanej sprayem do gotowania; posypać czekoladą. Wierzch z dżemem i pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec 25 do 30 min. lub aż lekko zbrązowieje. Całkowicie schłodzić przed cięciem na pręty.