Groszek wiosenny z miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj groszku wiosennego z miętą. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 90 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Wiosna. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groch i pędy grochu z dymką i miętą, Wiosenne sałaty ze słodkim groszkiem, szczypiorkiem, koperkiem i miętą, oraz Makaron pełnoziarnisty z groszkiem wiosennym, miętą i kozim serem.
Instrukcje
W misce ubijamy oliwę z octem.
Dodać groszek, czerwoną cebulę i miętę i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem i odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Przełożyć na talerz i podawać.