Grochówka

Grochówka
Przepis na zupę grochową można przygotować w około 1 godzinę i 15 minut. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 33 g białka i 10 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,35 USD za porcję. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest idealna na jesień. Ten przepis z Taste of Home wymaga groszku, pieprzu, wody i cebuli. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 32%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Zupa z wędzonego groszku i zielonego groszku, Zupa z groszku i Zupa z groszku.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż cebulę na oleju, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zredukować ciepło. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do momentu, aż groszek będzie miękki. Wyrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn