Groch i rzepa z masłem koperkowym

Groch i rzepa z masłem koperkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grochu i rzepy z masłem koperkowym. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka boczku, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Miso-Masło Duszona Rzepa, Rzepa Szkliwiona Z Masłem Brązowym I Klonem, oraz Warzywa z rzepy i rzepy z masłem musztardowym.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj 6 łyżek masła i 3 łyżki koperku, aby zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Masło koperkowe może być wykonane 2 dni wcześniej, jeśli jest przykryte i schłodzone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Na patelni, podsmażyć boczek, jeśli używasz, na średnim ogniu, aż brązowy i ostry. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Niech boczek ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
4
W dużej patelni nonstick roztopić pozostałe 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj rzepy i smażyć przez około 9 protokół, lub do miękkości i złoty. Jeśli okaże się, że rzepa ma ostry smak, dodaj trochę cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
CukierCukier
6
Dodać groszek i masło koperkowe i gotować, mieszając, przez około 3 protokół, lub aż groszek są podgrzewane przez i masło topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KoperKoper
GrochGroch
7
Wymieszać z boczkiem, jeśli używasz. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
8
Przełożyć do miski, udekorować pozostałą łyżką koperku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn