Grillowany Tuńczyk Ahi Na Zieleni Mesclun Z Winegretem Z Agawy Balsamicznej
Grillowany Ahi Tunan na Mesclun Greens z winegretem z agawy balsamicznej to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis z sohgave.com ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka soli, tuńczyk Ahi-4 kawałki, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć nektar z agawy, można śledzić to danie główne z Chocolate Brownie Batter Blizzard jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zieleń z balsamicznym winegretem, Ciepłe warzywa z balsamicznym winegretem, oraz Mieszane warzywa i pomarańcze z balsamicznym winegretem.
Tuńczyk Ahi świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk ahi, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój Ahi tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.