Grillowany talerz wegetariański z dipem imbirowo-musztardowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Grillowany półmisek wegetariański z imbirowo-Musztardowy dip spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 86 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, paprykę, musztardę miodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polne warzywa i grillowana sałatka warzywna z musztardowym sosem ziołowym, Talerz Wegetariański Tex-Mex, oraz Półmisek wegetariański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Cukinię przeciąć na pół w poprzek, a następnie każdą połówkę przeciąć wzdłuż na 4 włóczki. Trzask lub odciąć twarde końce szparagów.
Paprykę pokroić na 8 pasków.
Na patelni 15x10x1-cala, ułóż cukinię, szparagi i paprykę w jednej warstwie.
Skropić olejem. Potrząśnij patelnią, aby pokryć warzywa olejem.
Warzywa ułożyć ostrożnie w jednej warstwie na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 1 do 2 minut lub do lekko zwęglone. Warzywa włączyć; gotować 1 do 2 minut dłużej lub aż lekko zwęglone i po prostu zaczyna mięknąć.
Zdjąć z grilla; przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut lub do czasu serwowania.
Tymczasem w małej misce wymieszaj majonez, musztardę miodową, piernik i czosnek.
Podawać z zimnymi grillowanymi warzywami.