Grillowany Stek Z Flanki

Grillowany Stek Z Flanki
Grillowany stek z boku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka papryki, octu, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Grillowany Stek Z Flanki, oraz Grillowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać 3/4 szklanki marynaty do dużej plastikowej torebce zamykanej; dodać wołowinę. Zamknąć worek i obrócić do płaszcza; przechowywać w lodówce do 24 godzin. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Stek z grilla, odsłonięty, na średnim ogniu przez 6-8 minut z każdej strony lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness(dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; well-done, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Tymczasem, na patelni, saute warzywa w zarezerwowanej marynacie, aż chrupiące-przetargu. Cienko pokroić stek na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " mieszanka z 5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia31
Magazyn