Grillowany pstrąg z szalotką Vinaigrette

Grillowany pstrąg z szalotką Vinaigrette
Grillowany pstrąg z szalotką Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprzu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane Szparagi Z Karmelizowaną Szalotką Vinaigrette, Pan grillowane szparagi z cytrynową szalotką Vinaigrette, oraz Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce. Stopniowo dodawać olej, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wytnij arkusz folii o wymiarach 16 x 12 cali; lekko pokryj 1 stronę folii sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Umieść folię na stojaku do grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Umieścić filety, skórki w dół, na przygotowanej folii. Łyżka 1 łyżeczka vinaigrette na każdym filecie. Przykryj i grilluj 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu za pomocą widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Pozostałe winegret skropić równomiernie na każdej porcji; top z pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn