Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym

Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego pstrąga z białą fasolą i winegretem kaparowym. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $7.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 946 kalorii, 75g białka, oraz 49g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym, Grillowany pstrąg z majonezem cytrynowo-kaparowym, oraz Grillowane szparagi z winegretem kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Masło gotować w małej patelni na średnim ogniu do brązowego, często mieszając, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia.
3
Wymieszać w oleju, następnie szalotki, ocet, kapary, i rozmaryn. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Wymieszaj fasolę, skórkę cytrynową i 2 łyżki vinaigrette na średniej patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Na miąższ pstrąga posmarować odrobiną vinaigrette, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
PstrągPstrąg
6
Umieść patelnię z fasolą na krawędzi grilla do ogrzania. Grillować pstrąga, strona ciała w dół, do brązowego, o 2 protokół. Przewróć pstrąga; grill aż gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieść pstrąga na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
8
Rukolę wymieszać z ciepłą fasolą, łyżką obok pstrąga. Rewarm Pozostałe vinaigrette; łyżka na pstrąga i fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
PstrągPstrąg
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia67
Magazyn