Grillowany Lucjan w liściach bananowca

Grillowany Lucjan w liściach bananowca
Grillowany Lucjan w liściach bananowca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 16,11 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 139g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 726 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sekundy, aby zmiękczyć. Usuń, prawie do kości, zrób ukośniki z każdej strony ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, oraz Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grillowane snapperin banana leaves
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
2
Grillowanie ryb w liściach bananowca pozwala rybiemspół we własnej wilgoci. Liście dają również wspaniały wędzony smak.Ryby
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Lucjan czerwony, lub mahi mahi, okoń czarnomorski, lub patagoński toothfish
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Mahi MahiMahi Mahi
SeabassSeabass
4
Składnik1 czerwony Lucjan, około 3lb 3oz (1,5 kg), skalowany i zjedzony 23 duże liście bananowe1 łyżeczka oleju sezamowego, plus więcej do liści bananowychlime kliny, do podania
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
5
Do marynaty2 łyżki grubo posiekanej cylantro12 łyżki startego piernika2 ząbki czosnku, posiekane2 łyżki sosu sojowego1 łyżka octu ryżowego Skórka z 1 limonki 1 czerwone chile, posiekane i posiekanesalt i świeżo zmielony czarny pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Wino RyżoweWino Ryżowe
6
Zrób 34 ukośniki z każdej strony Ryby,prawie do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Składniki marynaty umieścić w blenderze i posiekać. Naciśnij na cięcia w rybach i Wnęka. Odstawić na 1520 minut.Blanszuj liście bananów we wrzącej wodie30 sekund, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Usuń szczypcami andrinse pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Wytnij grubątwina od środka i ułóż jepodkładanie na dużej desce do krojenia, błyszczącej z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Posmaruj olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
11
Umieść rybę na liściach i owiń, aby osłonić Ciało (głowa i ogon mogą być widoczne). W razie potrzeby zabezpiecz liście pałeczkami koktajlowymi.Rozgrzej grill, aż zacznie świecić na czerwono, a powłoki będą popielate. Gotuj rybę, obracającczęsto, aby zapobiec spalaniu liści. Zajmie to około 1820 minut. Włóż metalowy szpikulec do środka ryby, przez listwy, przez 30 sekund. Jeśli ryba jest ugotowana, wyłoni się gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pałeczki KoktajlowePałeczki Koktajlowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Przełożyć do naczynia i udekorować klinami wapna. Rozpakuj

Składniki

1zostawićGrillowany Lucjan w bananieGrillowany Lucjan w bananie1zostawićBanana blanszujemy we wrzącej wodzie dlaBanana blanszujemy we wrzącej wodzie dla2larges2-3 duże liście bananowca2-3 duże liście bananowca1zostawićpara we własnej wilgoci. Dają również wspaniały wędzony smakpara we własnej wilgoci. Dają również wspaniały wędzony smak2(zima)grubo posiekana kolendragrubo posiekana kolendra1zostawićGrillowanie ryby w bananie pozwala rybom naGrillowanie ryby w bananie pozwala rybom na1zostawićszaszłyk do środka ryby, przez, przez 30 sekund. Jeśli ryba jest gotowana,szaszłyk do środka ryby, przez, przez 30 sekund. Jeśli ryba jest gotowana,3Wykonaj 3-4 ukośniki z każdej strony rybyWykonaj 3-4 ukośniki z każdej strony ryby3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRybyRyby3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyi chop. Dociskamy do cięć w rybie, ai chop. Dociskamy do cięć w rybie, a3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRozgrzej grill, aż świeci na czerwono, a węgle będą popielate. Gotować ryby, obracającRozgrzej grill, aż świeci na czerwono, a węgle będą popielate. Gotować ryby, obracając2ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1(zima)starty imbirstarty imbir3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyprawie do kościprawie do kości1WES E Sztuka języka angielskiegoszaszłyk pojawi się gorąco. Przełożyć do naczynia i udekorować klinami limonki. Rozpakujszaszłyk pojawi się gorąco. Przełożyć do naczynia i udekorować klinami limonki. Rozpakuj1starta skórka z limonkistarta skórka z limonki3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRed snapper, lub mahi mahi, Black sea bassRed snapper, lub mahi mahi, Black sea bass1Głowai ogon może być widoczny). W razie potrzeby zabezpiecz liście pałeczkami koktajlowymii ogon może być widoczny). W razie potrzeby zabezpiecz liście pałeczkami koktajlowymi1czerwone chile, posiekane i posiekaneczerwone chile, posiekane i posiekane2kgsczerwony snapper, około 3lb 3oz, skalowany i patroszonyczerwony snapper, około 3lb 3oz, skalowany i patroszony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet winny ryżowyocet winny ryżowy3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz11 funt cukinii,olej sezamowy, plus więcej do liści bananowca, do serwowaniaolej sezamowy, plus więcej do liści bananowca, do serwowania2(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyspłucz pod zimną bieżącą wodą. Cut The thickspłucz pod zimną bieżącą wodą. Cut The thick3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyna dół. Posmaruj olejem sezamowym. Umieść rybę na liściach i owiń, aby osłonić ciało (thena dół. Posmaruj olejem sezamowym. Umieść rybę na liściach i owiń, aby osłonić ciało (the1zostawićczęsto, aby zapobiec spalaniu. Zajmie to około 18-20 minut. Włóż metalczęsto, aby zapobiec spalaniu. Zajmie to około 18-20 minut. Włóż metal3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonylub patagońska szczerbinalub patagońska szczerbina30sekundy do zmiękczenia. Usunąć szczypcami isekundy do zmiękczenia. Usunąć szczypcami i3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWnęka. Odstawić na 15-20 minutWnęka. Odstawić na 15-20 minut1Dużeżyłka od środka i ułóż je nakładając na deskę do krojenia, błyszczącą stronążyłka od środka i ułóż je nakładając na deskę do krojenia, błyszczącą stroną

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia85
Magazyn