Grillowany Kurczak Teriyaki
Przepis Grillowany kurczak Teriyaki może zaspokoić Japońskie pragnienie w około 8 godzin i 20 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki sos sezamowy, czosnek, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowany Kurczak Teriyaki, Kurczak Z Grilla Teriyaki, oraz Grillowany Kurczak Teriyaki.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników ubić do wymieszania; przelać kurczaka w plastikowej torebce. Uszczelnij torbę; odwróć się, aby równomiernie pokryć kurczaka mieszanką opatrunkową. Przechowywać w lodówce 8 godzin marynować.
Rozgrzej nasmarowany grill na średnie ciepło.
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić worek i marynatę.
Kurczak z grilla 8 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F).
Układamy na talerzu; wierzch z cebulą.