Grillowany indyk na bułeczkach
Grillowany indyk na bułeczkach to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 24g białka, oraz 3G tłuszczu. Przepis ten służy 6. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, sok ananasowy, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina z grilla na bułkach, Pieczone Bułeczki Wieprzowe Z Grilla, oraz Wolno gotowana wieprzowina z grilla na bułkach podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu pokrytym sprayem ugotować indyka, cebulę i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Wymieszać z koncentratem pomidorowym, sokiem ananasowym, wodą, musztardą, czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 20-30 minut lub do zagęszczenia sosu. Łyżka 1/3 szklanki na każdą bułkę.