Grillowany Grouper
Grillowany Grouper to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pomidorów, filety grouper, szary musztarda poupon dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grillowane Tacos Grouper, oraz Kanapki Grillowane Grouper.
Instrukcje
Rozgrzej nasmarowany grill na średnio-wysokie ciepło.
Umieścić kolendrę, dressing, sok z limonki i musztardę w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksować na średniej prędkości do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wytnij jeden 12-calowy kwadrat z każdego liścia bananowca.
Przetnij zarezerwowane ozdoby na cienkie paski; odstaw do późniejszego użycia.
Umieść jeden filet na środku każdego kwadratu liści bananowca.
Rozprowadzić 2 Łyżki. z mieszaniny kolendry na każdym filecie; top z jednej czwartej każdej z yuca i pomidorów. Złóż boki każdego liścia bananowca, aby utworzyć pakiet; związać paskami liści bananowca, aby je zabezpieczyć.
Paczki umieścić na ruszcie grilla; przykryć grill pokrywką. Grill 15 do 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Umieść paczki na poszczególnych talerzach do serwowania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.