Grillowany filet z łososia w sosie miodowo-musztardowym

Grillowany filet z łososia w sosie miodowo-musztardowym
Grillowany filet z łososia z sosem miodowo-musztardowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami dania głównego. Na 6,06 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 528 kalorii, 47g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką cebulę, rukolę, chrzan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany filet z łososia w sosie miodowo-musztardowym, Grillowany filet z łososia z sosem ogórkowo-koperkowym, oraz Grillowany filet z łososia z sosem cytrynowo-maślano-czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej miseczce ubić musztardy, miód, chrzan, miętę oraz 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
PieprzPieprz
MiódMiód
MiętaMięta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odstawić na co najmniej 15 minut przed użyciem. Można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić, ale nie dodawać mięty aż tuż przed użyciem. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
4
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Łososia posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Ułóż łososia na grillu, skórkę do dołu, i grilluj, aż będzie złoty i lekko zwęglony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podczas gotowania łososia umieść rukolę i cebulę w średniej misce, dodaj ocet i olej oraz sól i pieprz i wrzuć do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rukiew WodnaRukiew Wodna
OcetOcet
łosośłosoś
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Sałatkę przełożyć na talerz, polać filetem z łososia i polać każdy filet sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
MusztardaMusztarda
SOSSOS

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem.
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn