Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki
Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,36 zł za porcję. Mieszanka filetów basowych w paski, płatki pieprzu, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki, Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, oraz Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Duży rondel zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i doprowadzić do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać dużą szczyptę soli i niewielką szczyptę pokruszonego czerwonego pieprzu. Gotować przez 5 do 7 minut lub aż cebula wygląd zwiędły i gotowane, ale nie mają żadnego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Cebula
Sól
4
Dodać czosnek i gotować przez kolejne 2 do 3 protokół. Wymieszać pomidory i 3/4 puszki wody i doprawić solą. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 20 do 30 minut. Smak, powinien dobrze smakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Czosnek
Woda
Sól
5
Doprowadzić garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i obficie doprawić solą. Powinno smakować jak ocean.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodaj kalafior, pozwól wodzie dojść do wrzenia i gotuj kalafior przez dodatkowe 5 do 7 minut. Po zakończeniu powinno być naprawdę miękkie i prawie rozpada się. Odcedzić kalafior i dodać go do mieszanki pomidorowej. Gotować kalafior w sosie pomidorowym, aż kalafior całkowicie rozbite i sos przylega do kalafiora, o 20 do 30 protokół. Spróbuj, aby sprawdzić, czy przyprawa musi być dostosowana. Wymieszaj skórkę z cytryny, oliwki i kapary. Rezerwa. (Można to całkowicie zrobić z wyprzedzeniem, w rzeczywistości robi się lepiej, gdy odbywa się to z wyprzedzeniem. Ale nadal jest naprawdę dobry, gdy jest robiony na zamówienie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Kapara
Sos Pomidorowy
Kalafior
Skórka Cytrynowa
Przyprawy
Oliwki
Pomidor
SOS
Woda
1
Rozgrzej grill do podłoża i w razie potrzeby posmaruj olejem, aby usunąć cząstki jedzenia. Poklep skórę ryby do sucha, aby upewnić się, że jest naprawdę sucha. Jeśli masz czas, pozostaw go do wyschnięcia na kilka minut przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Skropić oliwą z oliwek i doprawić solą z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sól
3
Na rozgrzanym grillu połóż rybę, skórkę do dołu. Gotuj rybę przez 2 do 3 minut, a następnie obróć rybę o 90 stopni, aby stworzyć krzyżujące się ślady grilla. Gotować przez kolejne 2 do 3 minut, a następnie odwrócić rybę i gotować przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
1
Podgrzać kalafior, jeśli zrobiono to z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
2
Podawać rybę na talerzach, opierając się na kopcu kalafiora. W małej misce wymieszać natkę pietruszki z sokiem z cytryny, solą i dużą mżawką tłuszczu oleju wykończeniowego.