Grillowany Bas W Paski

Grillowany Bas W Paski
Grillowany bas w paski może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 332 kalorie, 60g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 6,8 USD za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowany Bas W Paski, Grillowany Bas W Paski, oraz Koniak Grillowany Paski Okoń Morski.

Instrukcje

1
Przygotuj grill. Osusz rybę i obficie doprawić do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Grill ryby na dobrze naoliwionym stojaku ustawić 5 do 6 cali nad świecącymi węglami 8 do 10 minut z każdej strony, lub aż po prostu gotowane w najgrubszej części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Podawać ryby z sosem chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
RybyRyby
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn