Grillowanie: Jerk Chicken na Dzień Kolumba

Grillowanie: Jerk Chicken na Dzień Kolumba
Przepis na grillowanie: Jerk Chicken na Dzień Kolumba jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz ząbki czosnku, liście tymianku, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowanie: Skrzydełka Kurczaka Jerk, Specjalność Dnia Kolumba: Spaghetti i klopsiki, oraz Grillowanie: Kurczak Z Grilla.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki marynaty w blacie robota kuchennego i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Włożyć ćwiartki z kurczaka do 2 dużych torebek Ziploc i wlać 1/2 marynaty do każdej torebki. Uszczelnić worki, wyciskając jak najwięcej powietrza i przechowywać w lodówce przez noc do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ćwiartki Z Udka Kurczakaćwiartki Z Udka Kurczaka
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Wyjąć kurczaka z lodówki i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej podczas rozpalania ognia. Zapal komin 3/4 pełen węgla drzewnego. Gdy węgiel drzewny jest w pełni oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej węgle i ułóż je na jednej stronie rusztu z węglem drzewnym, utrzymując drugą stronę pustą. Szoruj i olejuj ruszt do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Umieścić kawałki kurczaka na gorącej stronie grilla i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 3-5 protokół. Przenieś kurczaka na chłodną stronę grilla i przykryj. Nadal gotować, aż kurczak jest gotowane przez kolejne 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla, pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Karaiby w menu? Spróbuj sparować z Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer
Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn