Grillowane Włoskie Burgery Z Indyka
Przepis grillowane Włoskie hamburgery z indyka może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. To danie główne ma 427 kalorii, 41g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy makaron, cebula, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoskie Burgery Z Indyka, Włoskie Burgery Z Indyka, oraz Włoskie Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce wymieszać indyka, 3 łyżki sosu makaronowego i posiekaną cebulę. Kształt mieszaniny na 2 paszteciki, każdy o grubości 3/4 cala i przybliżony kształt kawałków bagietki.
Przykryć i grillować paszteciki na średnim ogniu 12 do 15 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środku pasztecików czyta 74°. Top paszteciki z serem. Przykryć i grillować około 1 minuty dłużej lub do czasu rozpuszczenia sera.
Kawałki bagietki pokroić poziomo na pół.
Liście sałaty umieścić na dolnych połówkach; top z hamburgery i plastry cebuli. Na wierzch pozostałe połówki bagietki.
Podawać z dodatkowym sosem do makaronu.