Grillowane warzywa z fetą
Grillowane warzywa z fetą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka czapek portobello, pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Grillowane warzywa z fetą, Makaron Z Grillowanymi Warzywami I Fetą, oraz Marynowane grillowane warzywa z awokado bitą fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować vinaigrette, połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Aby przygotować warzywa, połącz 1/4 szklanki vinaigrette, cukinię i paprykę w dużej misce.
Pędzel pozostałe 1/4 szklanki vinaigrette po obu stronach plastry cebuli i czapki grzybowe.
Umieść warzywa na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 2 1/2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie i rumiane.
Umieść warzywa na desce do krojenia; pokrój każdy kawałek warzyw na pół.
Podawać na ryżu; posypać serem.