Grillowane słodkie ziemniaki z dipem Chipotle

Grillowane słodkie ziemniaki z dipem Chipotle
Grillowane słodkie ziemniaki z Chipotle Dip to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 20 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz sól, olej roślinny, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowane słodkie ziemniaki z polewą pomarańczową-Chipotle, Grillowane słodkie ziemniaki z Chipotle miodowo-limonkowym masłem, oraz Chipotle Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić dip: Puree wszystkie składniki w robocie kuchennym, aż będzie gładka, z czerwonymi i zielonymi drobinkami nadal widoczne. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Zrobić słodkie ziemniaki: zagotować duży garnek osolonej wody; dodać kliny ziemniaczane. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym tacy; osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Ochłoń. Rozgrzej grill do średniej. Ruszty olejowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wrzucić ziemniaki z olejem; posypać solą czosnkową. Grilluj ziemniaki, często obracając, aż będą miękkie i lekko zwęglone, od 8 do 10 minut. Tuż przed podaniem, zanurzyć smak; dodać dodatkową sól i pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać kliny ziemniaczane z dipem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn