Grillowane szparagi, cukinia i sałatka chlebowa z sosem oliwkowo-kaparowym

Grillowane szparagi, cukinia i sałatka chlebowa z sosem oliwkowo-kaparowym
Need a przystawka wegańska? Grillowane szparagi, cukinia i sałatka chlebowa z sosem oliwkowo-kaparowym mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 815 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cebulę, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Krewetek I Szparagów Z Sosem Kaparowym, Sałatka z grillowanych pomidorów i fety z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Kluski z cukinii z sosem z oliwek Kaparowych i świeżymi pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść plasterki cebuli płasko na desce do krojenia wątku dwa drewniane szaszłyki przez każdy plasterki cebuli, aby utrzymać je płaskie, jak grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ułożyć cebulę, cukinię, szparagi i chleb na dwóch dużych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Skropić równomiernie 1/4 szklanki oliwy z oliwek i natrzeć rękami, aby równomiernie pokryć wszystkie warzywa i chleb. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Jeśli używasz grilla gazowego, podgrzej połowę grilla do wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Gdy ogień jest gotowy, umieścić chleb na chłodnej stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Cebulę umieścić na środku grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść cukinię wyciętą bokiem na gorącej stronie. Gotować, obracając raz, aż dobrze zwęglone z obu stron i po prostu zaczyna się miękka, o 4 minut w sumie. Powrót do blachy do pieczenia. Sprawdź chleb i odwróć i obróć, aby upewnić się, że równomiernie wysycha. Sprawdź cebulę i odwróć w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Dodać szparagi do gorącej strony grilla i gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze zwęglone i ledwo miękkie, o 3 protokół w sumie. Powrót do blachy do pieczenia. Kontynuuj gotowanie cebuli, aż zwęglone i miękkie przez cały czas, o 10 minut w sumie. Powrót do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Gdy chleb jest w większości suchy, przenieść do gorącej strony grilla i gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze tosty i lekko zwęglone, o 1 minuta łącznie. Powrót do blachy do pieczenia. Podziel cytrynę i umieść na grillu pokrojonym bokiem w dół. Grilluj, aż lekko zwęglone i ciepłe o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Połączyć oliwki, kapary, pietruszka, ocet, i pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej misce i ubijać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Cukinię, szparagi, chleb i cebulę pokroić na szorstkie kawałki i dodać do miski. Doprawić solą i pieprzem i wszystko dobrze wymieszać, dodając oliwę do smaku w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Przełóż sałatkę do miski i podawaj ze zwęglonymi połówkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn