Grillowane Surf i Turf Kabobs
Grillowane Surf i Turf Kabobs wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz krewetki, stek z polędwicy wołowej, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowane Surf i Turf Kabobs, Grillowane Surf & Turf Tacos, oraz Szaszłyki Surf & Turf z grillowanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę na 24 (3/4 cala) kawałki. W średniej misce, wymieszać wołowinę, krewetki i sos teriyaki.
Posypać pieprzem. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 minut, często mieszając. Tymczasem namocz szaszłyki w wodzie co najmniej 30 minut przed użyciem, aby zapobiec spalaniu.
Stojak do grilla natryskowego z natryskiem do gotowania.
Grill gazowy lub węglowy. Na każdym szaszłyku, wątku 1 kawałek wołowiny, 1 krewetki i inny kawałek wołowiny, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem; rezerwy marynaty.
Umieść kaboby na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 5 do 6 minut, obracając raz i szczotkowanie marynatą raz lub dwa razy, aż krewetki są różowe. Wyrzucić pozostałą marynatę.