Grillowane strąki fasoli Fava z Chile i cytryną
Grillowane strąki fasoli Fava z Chile i cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 128 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz scallion, fasola bardzo fava w strąkach, kliny cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ricotta Fava Bean Grillowane Bites Pita, Grillowane szaszłyki jagnięce z ciepłą sałatką z fasoli Fava, oraz Sałatka z fasoli i grillowanych krewetek w filiżankach Radicchio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W dużej misce, wrzucić strąki fasoli fava z oliwą z oliwek. Grilluj favas na dużym ogniu przez około 5 minut, obracając od czasu do czasu, aż zmiękną i zwęglą w miejscach. Powrót fasolę do miski i wrzucić z szalotki, pokruszony czerwony pieprz i sól.
Przełożyć na talerz i podawać z cytrynowymi klinami.