Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą
Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 15g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz kliny wapna, kłosy kukurydzy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Przegrzebki Z Meksykańską Sałatką Kukurydzianą, Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą, oraz Grillowane przegrzebki morskie z sałatką kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozpal grilla. W dużej misce, wrzucić czosnek i cebulę z sokiem z limonki i odstawić na 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Posmaruj kukurydzę olejem i grilluj na umiarkowanym ogniu, aż zwęglone i po prostu miękkie, około 10 minut.
Posmarować przegrzebki olejem roślinnym i doprawić solą i pieprzem. Grill na dużym ogniu, aż ładnie rumiane i ledwo gotowane przez, o 3 protokół na stronę. Łyżka sałatka kukurydziana na 4 talerze i top z przegrzebków.
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.