Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą

Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą
Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 15g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz kliny wapna, kłosy kukurydzy, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Przegrzebki Z Meksykańską Sałatką Kukurydzianą, Grillowane przegrzebki z meksykańską sałatką kukurydzianą, oraz Grillowane przegrzebki morskie z sałatką kukurydzianą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W dużej misce, wrzucić czosnek i cebulę z sokiem z limonki i odstawić na 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Posmaruj kukurydzę olejem i grilluj na umiarkowanym ogniu, aż zwęglone i po prostu miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przenieść na powierzchnię roboczą i odciąć ziarna z kolb.
4
Ubić majonez i chile proszek do czosnku, cebuli i soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać ser i kukurydzę do miski i wrzucić. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Posmarować przegrzebki olejem roślinnym i doprawić solą i pieprzem. Grill na dużym ogniu, aż ładnie rumiane i ledwo gotowane przez, o 3 protokół na stronę. Łyżka sałatka kukurydziana na 4 talerze i top z przegrzebków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn