Grillowane polędwiczki wieprzowe z mieszanką warzywną

Grillowane polędwiczki wieprzowe z mieszanką warzywną
Grillowane polędwiczki wieprzowe z mieszanką warzywną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, czosnek, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywnym Curry, Grillowane Polędwiczki Wieprzowe, oraz Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Pesto Rozmarynowym.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/2 szklanki dressing i czosnek w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
2
Dodać wieprzowinę; obrócić do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
3
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera w kwadratowej aluminiowej patelni, 9x9x2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; marynatę rezerwować. Przykryj i grilluj wieprzowinę i patelnię z warzywami 4 do 5 cali od średniego ciepła 15 do 20 minut, szczotkując wieprzowinę od czasu do czasu marynatą i obracając raz, aż wieprzowina będzie lekko różowa w środku, a warzywa będą chrupiące-delikatne. Warzywa mieszamy 2 lub 3 razy podczas grillowania. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
6
Wieprzowinę pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Posypać serem warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage Trois Malbec. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Menage a Trois Malbec
Menage a Trois Malbec
Nieodparta mieszanka jeżyn, jagód, ciemnych wiśni i odrobiny przypraw. Dzięki miękkim, okrągłym taninom i aksamitnemu wykończeniu to wino jest uosobieniem pasji.Idealne połączenie z grillowaną wieprzowiną, wędzonym łososiem i makaronem z sosem pesto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn