Grillowane Pitasy warzywne z kozim serem i Pesto Mayo
Grillowane Pitasy warzywne z kozim serem i Pesto Mayo to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz proste grillowane warzywa, komercyjne pesto, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Grillowane Pitasy warzywne z kozim serem i Pesto Mayo, Grillowane warzywa i kozi ser Pitas, oraz Grillowane Portobello-Kozi Ser Pitas.
Instrukcje
Połączyć majonez i pesto.
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki majonezu w każdej połowie pita. Nadziewamy każdą połówkę pity 1 liściem sałaty, 1 porcją prostych grillowanych warzyw i 2 łyżkami sera.