Grillowane ostrygi z mango Pico de Gallo i czerwonym chrzanem Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanych ostryg z mango Pico de Gallo i czerwonego chrzanu Chili. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 132 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 9 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 4 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, chrzan, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany Hot Dog Quesadilla z Mango Pico de Gallo, Ryba Z Grilla Z Zielonym Mango Pico De Gallo, oraz Mango Pico De Gallo.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wymieszać Mango, cebula, jalapeno, sok z limonki, olej, miód, i recao lub kolendry w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać do połączenia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.