Grillowane ostrygi z mango Pico de Gallo i czerwonym chrzanem Chili

Grillowane ostrygi z mango Pico de Gallo i czerwonym chrzanem Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanych ostryg z mango Pico de Gallo i czerwonego chrzanu Chili. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 132 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 9 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 4 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, chrzan, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany Hot Dog Quesadilla z Mango Pico de Gallo, Ryba Z Grilla Z Zielonym Mango Pico De Gallo, oraz Mango Pico De Gallo.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wymieszać Mango, cebula, jalapeno, sok z limonki, olej, miód, i recao lub kolendry w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
MiódMiód
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed użyciem.
3
Wymieszać razem chrzan i ancho chili w proszku w małej misce. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PowderAncho Chili Powder
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzać grill do góry. Zanurz ostrygi w wodzie, ponieważ pomoże im to otworzyć parę na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść ostrygi na grillu, zamknij pokrywę i grilluj, aż wszystkie się otworzą, około 3 do 4 minut. Wyrzucić wszystkie, które nie otwierają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść łyżkę Mango Pico de Gallo na wierzchu każdej ostrygi i góry, że ze skąpą łyżeczką czerwonego chrzanu Chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
OstrygiOstrygi
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 4 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn