Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem

Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 345 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól, czosnek, dzienniki kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka pieczeń wołowa z pieczarkami Shiitake i miękkim kozim serem, Jogurtowe puree ziemniaczane z papryką Chipotle, kozim serem i karmelizowaną szalotką, oraz Dzisiejsza Kolacja: stek z żeberek smażony, szalotka smażona i grzyby Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ziemniaki do dużego garnka, przykryć 2 cale wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż ziemniaki są tylko widelec przetargu, ale firma, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
3
W międzyczasie zalej dużą patelnię saute olejem rzepakowym i ustaw na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj shiitakes, pasta czosnkowa i szalotki. Doprawić solą, pieprzem i podsmażyć, aż będą złote i miękkie, 7 do 10 minut. Tuż przed gotowymi grzybami wrzucamy tymianek i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Usunąć mieszaninę z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
6
Ogrzać agrill do wysokiej.
7
A teraz pokrój schłodzone ziemniaki na 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8
Skropić je odrobiną oleju rzepakowego i posypać solą i pieprzem. Grill ziemniaki aż oznaczone i gotowane przez, 2to3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Wrzucić schłodzoną mieszankę grzybową z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
10
Dodać ocet z czerwonego wina, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz sól i pieprz. Każdy kawałek grillowanego plastra ziemniaka ułożyć łyżką mieszanki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
11
Dekoruj trybulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia20
Magazyn