Grillowane morele z musztardowo-Estragonową glazurą
Grillowane morele z musztardowo-estragon glazury może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz jędrne dojrzałe morele, miód, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane Morele I Polędwiczki Wieprzowe Z Miodową Polewą, Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Morelami I Miodem, oraz Grillowany Estragon Musztarda Indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wątek połówki moreli na 2 równoległe 6-do 12-calowe smukłe metalowe szaszłyki (będziesz potrzebował kilku par).
Wymieszać miód, musztardę i estragon.
Połowę tej mieszanki natrzeć na jedną stronę owocu.
Umieść owoce, usypane bokiem w dół, na grillu nad solidnym łożem bardzo gorących węgli lub bardzo dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 1 do 2 sekund). Gotować, aż lekko rumiane, o 2 protokół; baste z pozostałą mieszaniną miodu i ostrożnie obrócić szaszłyki nad. Gotować na brązową drugą stronę, O 2 Więcej minut.
Owoce ze szaszłyków wrzucić na talerz.