Grillowane kotlety schabowe z pastą Adobo
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Jeśli 58 centów za porcję spadnie Twój budżet, grillowane Gigantyczne kotlety wieprzowe z pastą Adobo mogą być znakomitym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Pastą Przyprawową, Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkim brzoskwiniowym sosem Barbecue, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Adobo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na ciepło ze średnio gorącym węglem drzewnym.
Wszystkie składniki z wyjątkiem kotletów schabowych wymieszać w misce, tworząc pastę przyprawową, a następnie wcierać pastę na całe kotlety schabowe.
Olej grill rack, następnie grill kotlety na węglach, odwracając się od czasu do czasu i poruszając się, jeśli pojawią się flary-ups, aż rumiane, 2 do 3 minut w sumie.
Przenieś kotlety do obszaru bez węgli pod spodem, a następnie przykryj odwróconą patelnią do pieczenia i grillem, obracając kotlety raz, aż termometr włożony poziomo do środka kotleta (nie dotykaj kości)zarejestruje 145 ° F, 8 do 10 minut.
Przełożyć na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem.
* Wieprzowinę można grillować na grillu gazowym. Rozgrzej wszystkie palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut. Zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokich i brązowych kotletów, przykrytych, odwracających się od czasu do czasu, 2 do 3 minut. Wyłącz 1 palnik (środkowy, jeśli są
i umieścić kotlety nad wyłączonym palnikiem, a następnie grill, pokryte, bez obracania, aż termometr rejestruje 145 ° F, 12 do 15 minut.* Kotlety wieprzowe, natarte pastą przyprawową, można marynować, przykryć i schłodzić, do 4 godzin przed grillowaniem.* Pasta przyprawowa utrzymuje się, przykryta i schłodzona, do 1 tygodnia.